Foodtrip Griekenland, 22 t.e.m. 26 april 2018


FOODTRIP GRIEKENLAND (5 dagen)
Chalkidiki – Thessaloniki – Katerini

Een unieke en exclusieve belevenis …
* Cooking Class with Monk Epifanios from ATHOS & Efgenia
* Wijndomein
* The Best of Nord-Greece
* Food for Foodies
* Meet the locals of Litochoro
* Olymbus berg
* Unesco
* Aan tafel met de goden
* Farm Black Pig
* …

All inclusive 1.495 p.p.

Thessaloniki, Chalkidiki en Katerini zijn echte aanraders voor iedereen die houdt van ongerepte natuur, geheimzinnige mythologie, heerlijk eten, lekkere wijn en hartverwarmende Griekse gastvrijheid!

Efgenia neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis en laat je kennismaken met de typische Griekse keuken. Wild uit de bergen, verse vis uit de kuststreek en groenten- en fruitsoorten uit het achterland. Een unieke belevenis wordt de kookworkshop met Monnik Epifanios Mylopotamos van het klooster Athos. We bezoeken gezellige & pittoreske dorpjes waar de lokale bevolking ons zal verwelkomen. Schilderachtige baaien die je zullen herinneren aan warme zomeravonden en natuurlijk Thessaloniki de meest bruisende stad van Griekenland met een lange geschiedenis die door vele volkeren werd bepaald en de stad heeft gemaakt tot een dynamische metropool met internationale allure. Kortom een unieke reis om nooit te vergeten!

Meer info of inschrijven kan je door een mailtje te sturen naar: info@orestis.be of contact op te nemen op het nummer: 089 84 32 22