Infoavond Food Trip Griekenland, 29 november 2017

Infoavond Food Trip Griekenland met een hapje & drankje
Wanneer: woensdag 29 november om 19u30
Waar: Orestis, Genk

Beste Levensgenieters,

Thessaloniki, Chalkidiki en Katerini zijn echte aanraders voor iedereen die houdt van ongerepte natuur, geheimzinnige mythologie, heerlijk eten, lekkere wijn en hartverwarmende Griekse gastvrijheid!

Efgenia neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis en laat je kennismaken met de typische Griekse keuken. Wild uit de bergen, verse vis uit de kuststreek en groenten- en fruitsoorten uit het achterland.

Een unieke belevenis wordt de kookworkshop met monnik Epifanios Mylopotamos van het klooster Athos. We bezoeken gezellige & pittoreske dorpjes waar de lokale bevolking ons zal verwelkomen. Schilderachtige baaien die je zullen herinneren aan warme zomeravonden en natuurlijk Thessaloniki de meest bruisende stad van Griekenland met een lange geschiedenis die door vele volkeren werd bepaald en de stad heeft gemaakt tot een dynamische metropool met internationale allure. Kortom een unieke reis om nooit te vergeten!

Inschrijven voor de infoavond kan op info@orestis.be of via 089 84 32 22